Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Eurofiber glasvezel?

Bel nu 088 123 78 78 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Zakelijk glasvezel internet via Eurofiber

Eurofiber is een landelijke speler op het gebied van zakelijk internet via glasvezel. Eurofiber levert in samenwerking met technische partners glasvezelaansluitingen via een fijnmazig netwerk. Wij leveren sinds 2006 diensten via Eurofiber.

 

Netwerk

Door de overname van Unet heeft Eurofiber het eigen netwerk verder uitgebreid. Eurofiber is ook een groot aantal jaren netwerkleverancier voor Vodafone geweest, totdat Vodafone met Ziggo samen ging. Als netwerkleverancier voor Vodafone heeft Eurofiber een landelijk dekkend netwerk gebouwd. Met dat netwerk kan het nu de zakelijke markt goed bedienen.

Zakelijke glasvezel voor een superscherp tarief!

 

Dekking

Het glasvezelnetwerk van Eurofiber beslaat een lengte van ruim 33.000 kilometer. Op dit moment zijn meer dan 12.000 locaties via dit netwerk ontsloten. Naast Nederland zit Eurofiber nu ook in Belgie, Noord-Frankrijk en een beetje Duitsland. 

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Informatie aanvragen