Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

KPN glasvezel?

Bel nu 088 123 78 78 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Zakelijk internet via KPN glasvezel

KPN is van oorsprong leverancier van telefonieproducten. Sinds jaar en dag zijn ze marktleider op dit gebied. Met de komst van het internet werd KPN ook marktleider op het gebied van dataverbindingen.

 

Landelijk glasvezelnetwerk

Afgelopen jaren is behoorlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van een landelijk glasvezelnetwerk. Op het gebied van zakelijke glasvezelaansluitingen is KPN inmiddels ook marktleider binnen Nederland geworden. Hierdoor kunnen wij door heel Nederland voor een scherp tarief een glasvezelaansluiting aanbieden.

KPN Zakelijk: glasvezel internet met een landelijke dekking voor een superscherpe prijs

 

Dekking netwerk

Van alle spelers op de markt heeft KPN het meest uitgebreide netwerk. Concreet betekent dit dat vrijwel iedere klantlocatie op basis van het zakelijke KPN glasvezelnetwerk ontsloten kan worden. Standaard worden de zakelijke glasvezelverbindingen van KPN geleverd met een bandbreedte van van 1 tot 5000 Mbps. U kunt daarmee moeiteloos grote hoeveelheden data transporteren. Ook behoort werken in de cloud voor u daarmee tot de mogelijkheden.

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Informatie aanvragen