Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Tele2 glasvezel?

Bel nu 088 123 78 78 of vraag vrijblijvend een offerte aan

T-Mobile zakelijk glasvezel

T-mobile heeft Tele2 Nederland overgenomen. T-Mobile heeft daarmee een aantrekkelijk aanbod aan zakelijke glasvezelverbindingen.

 

Fijnmazig netwerk

Tele2 had in het verleden BBned overgenomen en dat netwerk daarna verder uitgebouwd om het geschikt te maken voor digitale televisie. Na de uitrol van 4G is Tele2 Nederland op zijn beurt overgenomen door T-Mobile. Met de backbone voor dat 4G-netwerk heeft T-Mobile nu een fijnmazig netwerk waarover wij diensten kunnen leveren. 

 

Nieuwe backbone

De zakelijke aansluitingen zijn bij T-Mobile anders dan bij andere partijen. Zo sluit T-Mobile klanten altijd aan in een ringetje. Dat heeft als voordeel dat de kans op verstoringen kleiner is, maar heeft wel als voorwaarde dat de klantswitch altijd aan blijft staan omdat deze onderdeel is van het ringetje. 

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Informatie aanvragen