Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Zakelijk glasvezel

Wij leveren in Nederland zakelijke diensten over de glasvezelnetwerken van spelers zoals KPN, Eurofiber, T-Mobile en Ziggo. Nu we verder gaan als Dstny komen daar meer landen bij. We zijn al aanwezig in België en Frankrijk.

 

Wij leveren diensten zoals internet, telefonie met vast mobiel-integratie, managed firewall en SD-wan. Met behulp van MPLS leveren we IP-VPN en E-VPN. Tevens leveren we 4G data-diensten, waarmee we onze verbindingen redundant kunnen uitvoeren. Ook onze MPLS-diensten zijn te leveren met redundantie over elk type netwerk (Fiber, Radio, Koper, DWDM, 4G en meer). Op basis van onze wholesale-overeenkomsten leveren wij glasvezelverbindingen tegen uitermate scherpe prijzen door het meest geschikte netwerk te kiezen. Met ons eigen landelijk Core-netwerk zijn we zeer flexibel om voor u de beste oplossing te bieden. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan!

 

logo kpnlogo ziggologo t-mobilelogo eurofiber

 

Interesse in zakelijk glasvezel?

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel. Twijfel niet om snel contact op te nemen zodat we kunnen meedenken met de uitdagingen die u hebt.

  

Projecten zakelijk glasvezel

Wij nemen ook deel aan diverse projecten in Nederland. Het betreft vaak lokale of regionale initiatieven voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Voorbeelden van deze projecten zijn Glasvezel Eindhoven, Midden-BrabantGlas, E-fiber en Parkned.

 

Informatie aanvragen