Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Ziggo glasvezel?

Bel nu 088 123 78 78 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Glasvezel internet via Ziggo Zakelijk

Ziggo kent u als leverancier van televisie, internet en telefonie via de kabel. Om deze consumentendiensten mogelijk te maken beschikt het bedrijf over een uitgestrekt glasvezelnetwerk. Ziggo Zakelijk biedt via dit uitgestrekte glasvezelnetwerk zakelijke diensten aan.

 

Wholesale partner

Als wholesale partner van Ziggo Zakelijk leveren wij onze diensten ook via het Ziggo-glasvezelnetwerk. In veel gevallen kunnen we op basis van dit glasvezelnetwerk een scherp voorstel voor u maken. Wij doen al vele jaren op een prettige manier zaken met Ziggo Zakelijk. Zij denken goed met ons mee en zij werken voor zakelijke aansluitingen met een projectverantwoordelijke, met wie wij goed en snel kunnen schakelen.

Glasvezel internet op basis van Ziggo Zakelijk: zeer hoge snelheid zonder overboeking

 

Dekking netwerk

Het glasvezelnetwerk van Ziggo Zakelijk is terug te vinden in grote delen van Nederland. Het dekkingsgebied strekt zich veel verder uit dan de Randstad, naar minder dicht bevolkte gebieden in onder meer Friesland, Overijssel, Drenthe en Limburg. Op basis van het Ziggo-glasvezelnetwerk kunnen wij regelmatig aansluitingen realiseren op locaties waar anderen aanbieders dat niet kunnen.

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Informatie aanvragen